Søger du en IT konsulent? Freelance / Fastansat

Find din nye fastansatte eller freelance IT konsulent hos Solution IT ApS. Vi har stor erfaring med at formidle dygtige og erfarne konsulenter, ring til Solution IT ApS, Telefon +45 2211 6519. Vi sidder klar ved telefonerne, klar til at hjælpe dig.

Spørg os om jeres nye IT konsulent – vi tilbyder fastansatte og freelance IT konsulenter til alle platforme og teknologier

Når din virksomhed skal bruge en eller flere IT konsulenter, freelancere eller fastansatte er processen enkel: Så Vi finder jeres nye IT konsulent, <a href=snart du har briefet os om opgaven, udvælger vi 2-3 kandidater, der matcher de krav, jeres opgave stiller. Du vil så modtage CV’erne inden for 24 timer.

Tiltrædelse med kort varsel

Du bliver præsenteret for den eller de kandidater, du er interesseret i, inden for få timer / dage. Vores it-freelancere kan tiltræde med kort varsel, og du bestemmer selv, om du ønsker en deltids- eller fuldtidskontrakt.

Mere end 3.000 af branchens bedste IT konsulenter

Vi har mere end 3.000 kandidater i vores database og endnu flere i vores omfattende netværk. Vi samarbejder kun med it-branchens bedste konsulenter. Det giver din virksomhed sikkerhed for, at I får indfriet jeres kvalitetskrav til opgaveløsningen. Vores konsulenter – som dækker alle områder inden for it – tæller både generalister og specialister. De er alle topprofessionelle, har mindst 5 års erfaring. I udvælgelsen af vores konsulenter vægter vi højt, at de er loyale, seriøse, fleksible, målrettede og har gode samarbejdsevner.

En freelance IT konsulent styrker din virksomhed

Når din virksomhed bruger en it-freelancer til en opgave – stor eller lille – reducerer du virksomhedens faste omkostninger, fordi du ikke behøver at fastansætte for at få løst en it-opgave. Du betaler kun for den tid, det kræver at løse opgaven. Samtidig får din virksomhed ofte mere professionelle it-løsninger, fordi vi stiller lige præcis de kompetencer til rådighed, som opgaven kræver. Det betyder, at du styrker din virksomheds konkurrenceevne.

Vi formidler også kandidater til fastansættelse. Se nogle af de ledige kandidater. 

Kontakt os i dag på: Telefon: (+45) 2211 6519 eller: info@solutionit.dk

Hvis du er topprofessionel  IT konsulent enten IT Freelancer eller IT Specialist der søger nye udfordringer med et nyt job, hører vi meget gerne fra dig.

 Upload dit CV i vores database, der rummer mere end 3.000 velkvalificerede kolleger. Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Lige nu søger vi:
Freelance it-konsulenter 
Fast ansatte
Try-hire

Solution IT ApS